Hulp en diensten op computergebied voor senioren en beginners. 

Over mij

Mijn naam is Charlotte en ik ben geboren in 1986. 


Ik heb altijd een passie gehad voor computers en technologie, en heb van jongs af aan ondersteuning en lessen gegeven aan anderen. 


In 2011 ben ik in dienst getreden bij de winkelketen MacLine, een Apple reseller, als Account Manager voor bedrijven en professionals. Elke maandag kreeg ik de kans om zelfstandig de winkel van het bedrijf in Sint-Agatha-Berchem te beheren. Naarmate de maanden verstreken, werd mijn


In de loop van de maanden vormde zich mijn typische clientèle: senioren en beginners, die bij mij kwamen voor advies over de aanschaf en het gebruik van hun pas gekochte product. Door mijn collega's de "Senior Manager" genoemd, heeft het idee om er op een dag een volwaardige activiteit van te maken mij nooit losgelaten. 

De digitalisering gaat met steeds grotere sprongen vooruit en de noodzaak ervan wordt steeds duidelijker. 

VERZOENING MET DIGITALE

De relatie met digitaal groeit tegenwoordig snel, en de gezondheidscrisis heeft dit proces alleen maar versneld. We weten niet meer hoe we zonder kunnen.
We weten niet meer hoe we zonder moeten: nieuwssites, inentingspaspoorten, banken 
sociale netwerken, enz. De snelheid is dusdanig dat we snel worden achtergelaten. Deze gedwongen digitalisering blijft een probleem voor bepaalde groepen mensen, waaronder ouderen. 

Met dit in gedachten, heb ik het mijn missie gemaakt om diegenen te helpen die het het meest nodig hebben.
 
Hoewel steeds meer senioren geleidelijk aan digitaal gaan werken, is de digitale uitsluiting van senioren nog steeds duidelijk merkbaar.EXCLUSIEVE DIENSTEN VOOR SENIOREN EN BEGINNERS.Ik ben een jonge, geduldige en dynamische vrouw die het snelste en meest efficiënte antwoord wil geven op de computerproblemen die senioren kunnen ondervinden met digitale technologie.
Digitale uitsluiting isoleert en marginaliseert ouderen nog meer, vooral ouderen tussen 60-69 jaar.
Ik zou graag thuis op een pragmatische en individuele manier de senioren willen begeleiden die de digitale wereld willen binnengaan. Op methodische en speelse wijze wil ik hun het belang en de voordelen laten zien die zij aan digitaal zullen hebben.
Mijn ervaring heeft mij namelijk geleerd dat senioren die er op eigen houtje aan beginnen, er uiteindelijk gemakkelijker aan wennen en er elke dag veel meer tijd aan besteden. 
 
Ik kan u een gepersonaliseerde begeleiding aanbieden bij de keuze van uw hulpmiddel, het meest aangepast aan uw behoeften (smartphone, tablet, computer) ook aanwezig voor uw kleine pechgevallen, kan ik in bepaalde gevallen op afstand tussenkomen. 

Of het nu gaat om tablets, telefoons, televisietoestellen, wifi-kastjes, printers, audiosystemen of bewakingscamera's, het doel van deze aanpak is senioren in staat te stellen zich te verzoenen met de digitale wereld en de nieuwe technologieën en tegelijk de complexiteit te beheersen van de computerhulpmiddelen die zij gebruiken.

Mijne diensten


Computer Mac en PCTablette - iPad


GSM - Smartphone Televisie


Printer - ScannerWifi 

Bewakingscamera's en alarmen

Aankoopassistentie, configuratie, uitleg, probleemoplossing, verbetering en totstandbrenging van defecte wifi-netwerken, installatie en configuraties van bewakingscamera's. 


Audio Systeem

Praktische informaties :

Prijs :

50€/uur VAT imb.

Vrijdag : 18.30 - 21u.

Zaterdag : 14.30 - 19u

Zondag : 11 - 19u

Contacteer-mij 

0477 - 36 74 83


Charlotte@beewa.be


BE0784.525.211